joi, 16 septembrie 2010

Reguli de aur pentru reducerea stresului

Am reusit sa am o carte care circula si pe internet,se numeste "DIETA VIETII" de Daniel Menrath, aveam franturi din ea dar mi-o doream sa o citesc asa pe indelete. Este foarte interesanta, contine reguli de viata legate de alimentatie pentru ca, chiar asa, suntem ceea ce mancam!

Am sa trec si eu aici cateva puncte interesante si incep cu reguli de aur pentru reducerea stresului, stresul care se face vinovat de toate bolile noastre.

- Nu faceti nimic din ceea ce mai tarziu v-ar putea determina sa spuneti o minciuna!
- Evitati amanarile. Nu lasati pe maine ce puteti face astazi. Ce puteti face astazi, faceti acum!
- Nu fiti extrem de exigent cu dumneavoastra!
- Refuzati orice proiect, orice activitate sau chiar o simpla invitatie la film daca nu aveti energia si dispozitia pentru aceasta, spunand intodeauna NU!
- Descarcati-va sufletul! Discutati probleme dvs cu un prieten de incredere, va poate ajuta sa iesiti din confuzie si sa va rezolvati mai usor problemele.
- Rezervati-va timp in fiecare zi pentru propria dvs intimitate, liniste si meditatie!
- Uitati si iertati evenimentele neplacute sau oamenii care v-au facut rau. Acceptati faptul ca lumea in care traim este o lume imperfecta!
- Puneti mai multa dragoste in tot ceea ce faceti!
- Nu neglijati masa de "pranz". Indepartati-va cu mintea si cu trupul de biroul dvs sau de locul de munca, chiar daca o faceti doar pentru 15 minute.

5 comentarii:

Titi spunea...

Stimata doamna,cred ca aceste reguli s-ar putea numi mai bine in sensul de cum sa traiesti ca sa nu ai stress. Pentru reducerea stress-ului eu va pot trimite energie vitala care va va reda viata linistita, fara strees, dupa ce acctioneaza asupra dvs. cca 22 de zile si veti resimti aceasta ca o atmosfera de bine maxim. O cunostinta de a mea, credincioasa insa si ea, spunea ca ii vine sa mute muntii din loc ( stim la ce facea aluzie nu? ).

DIANA spunea...

Da as vrea sa stiu cum se reduce stresul, mai ales in zilele acestea!
Multumesc.

Titi spunea...

Este ok. Cred ca la inscriere am mentionat mail-ul meu, daca nu spuneti-mi si-l scriu aici pe blog.Titi.

Titi spunea...

Stimata doamna Diana, se apropie termenul de 22 de zile si dvs. va trebui sa simtiti o stare de bine deosebita, usor de observat, ce nu va trece fara sa o bagati de seama cum s-ar zice. Daca este asa va rog sa-mi comunicati. tititudoran@yahoo.com

Titi spunea...

Au trecut cele 22 de zile, deci nu am reusit sa va fac legatura cu energia vietii si recunosc cinstit ca nu dvs. sunteti de vina ci eu. Probabil nu m-am concentrat suficient, dar pot fi multiple alte cazuri. Va urez succes si viata lunga si fericita alturi de familia dvs.